Sastra Sunda: NU CÉPLAK JEUNG SEUHAH

- Sabtu, 21 Agustus 2021 | 10:05 WIB
Ilustrasi carpon Nu Ceplak jeung nu Seuhah. (Arsacadipura)
Ilustrasi carpon Nu Ceplak jeung nu Seuhah. (Arsacadipura)

Pinunjul Ka-3
Pasanggiri Ngarang Carpon Jejer Sasalad Korona – Pakarangan 2021

 

Ku: Yeyet Herayati

KOSIM ngitung ramona. Geus sabaraha kali Pa Wali liwat dina kolbak éta bari awong-awongan tina sapéker TOA?

"Sasalad naon euy?" Kosim noél tukang céndol.

"Kateuing atuh!" Tukang céndol némbalan. Leungeunna pabuis laladang. Nu meuli ngagimbung.

Torojol duaan nu maké baju saragem siga pulisi, nyampeurkeun.

"Bubar, bubar! Ulah ngagarimbung! Bubar!" Ngabuburak nu keur ngagimbung. Sahéng sada nyiruan pindah. Tukang céndol ceuleumeut, melong nu bubar.

Nu ngajaringjing céndol, sawaréhna mah can malayar.

Halaman:

Editor: Dudung Ridwan

Tags

Terkini

Perbedaan DBD dan Chikungunya Yang Harus Diketahui

Rabu, 22 September 2021 | 19:11 WIB

Kenali Penyebab Batuk dan Cara Penyembuhan di Rumah

Selasa, 14 September 2021 | 19:48 WIB

Migran saat Bangun Tidur, Ternyata Ini 5 Penyebabnya

Rabu, 8 September 2021 | 18:08 WIB

Satuan Pelayanan Jadi Perhatian Komisi II DPRD Jabar

Senin, 30 Agustus 2021 | 22:41 WIB
X